DermaHelp
DermaHelp
DermaHelp Acne Gyógyászati Központ
Címünk: Budapest XIII. ker., Katona J. u. 22. V/1.
Telefon: +36 1/349-24-79
Mobil: +36 20/22-33-805

Pattanásmentes arcbőr gyógyszermellékhatások és vörös foltok nélkül

45 perc, ami segít elindulni a ragyogó bőr felé vezető úton (pénzvisszafizetési garanciával)*


*Ha a kezelés utáni 48 órán belül bőrirritációt tapasztalsz, visszafizetjük a kezelés árát.

Képzeld el, hogy reggel felkelsz, és amikor tükörbe nézel a makulátlan, selymes arcbőrű éned néz vissza rád. És nem az, akinek az arcát és különböző testrészeit duzzadt aknék és gennyes pattanások csúfítják. – erre képes a ClearLight technológia.

Fájdalommentesen alkalmazható a test bármely területén


3-szor gyorsabb, mint a hagyományos akneterápiák


5 kontinens pácienseinél bizonyított

 

 

 
Kérj időpontot! +36 20 22 33 805

 


Mi fog veled történni ebben a 45 percben?
Képzeld el, hogy megérkezel a megbeszélt időpontban, belépsz az ajtón és a recepcióhoz sétálsz, ahol egy mosoly kíséretében fogadnak és útba igazítanak.
Miután behívunk, kényelmesen helyet foglalsz. A veled való törődést egy rövid (kb. 15 perces) anamnesissel kezdjük. Azaz felmérjük, hogy milyen állapotban van a bőröd és hogyan próbáltad már leküzdeni a problémát.

Miután felállítottuk a bőrödre vonatkozó diagnózist, kezdetét veszi a 15 perces ClearLight kezelés, amelynek lényege, hogy elpusztítja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat (anélkül, hogy roncsolná a többi szövetet).
A célzott kezelés után még marasztalunk egy kicsit és egy rövid terápiás tanácsadással engedünk útnak. Ennek során elmondjuk, hogy milyen gyakran javasoljuk a kezeléseket, illetve milyen bőrápolókat (lemosó, tonik, krém, zselé, szérum stb.) lenne érdemes használnod.

Ezen kívül általános tanácsokat is adunk a belső gyógymódokra (vitaminok, ásványi anyagok bevitele, gyógyhatású készítmények alkalmazása) és a szakorvosi vizsgálatokra vonatkozóan.

 

Kérj időpontot! +36 20 22 33 805

Így tesz magabiztossá a ClearLight

Az FDA által is jóváhagyott ClearLight terápia „titka” az ún. Selective Photo Clearing technológiában rejlik, ami egy szűk, 405-420 nm hullámhossz-tartományú ibolya/kék fényt használ. Azért ezt, mert ez gyorsan és célzottan képes elpusztítani a bőrben lévő, pattanások kialakulásáért felelős Propionibacterium acnes baktériumokat.

Ezen a hullámhosszon olyan besugárzás éri a kezelt felületet, ami elindít egy kémia reakciót, melynek során triplett oxigén képződik. (Ennek a pattanások kialakulásáért felelős baktériumok elpusztításában van szerepe.)

Maga a reakció a másodperc ezredrésze alatt lejátszódik és csak a P. acnes baktériumra korlátozódik, tehát nincs közvetlen hatással a környező szövetekre.

(A New York-i Egészségtudományi Központ ezzel kapcsolatos vizsgálatában minden résztvevőnél nagy mértékben csökkent a baktériumszám, vagyis az aknés tünetek szemmel láthatóan javultak.)


 


Kérj időpontot! +36 20 22 33 805

 

 

A ClearLight kezelés neked való, ha

  • eleged van a hagyományos kezelések után gyakran több napig meglévő vörös foltokból (és abból, hogy minden hónapban minimum egy órát és több ezer forintot kell rászánnod)
  • el akarod kerülni a hosszadalmas gyógyszerszedéssel járó, visszafordíthatatlan mellékhatásokat (ami külsőleg és belsőleg is nyomot hagyhat)
  • a tünetek időszakos elmulasztása helyett meg akarsz szabadulni a pattanásoktól és az aknéktól 
Kérj időpontot Magyarország egyetlen ClearLight kezelést nyújtó központjába

Bejelentkezéshez  keress minket a +36 20 2233 805-ös telefonszámon.

 

Az egy alkalmas kezelés ára 9900 forint.


(Az amamnesissel és a tanácsadással együtt azért csak ennyi, mert megértjük, ha az eljárás újdonsága miatt bizonytalannak érzed magad és nem szeretnéd azonnal a 8 alkalmas bérletet megvenni, hanem először csak kipróbálnád a kezelést.) Ha a kezelés utáni 48 órán belül bőrirritációt tapasztalsz, visszafizetjük a kezelés árát.
1 / 349-24-79

+36 20 / 22-33-805

 
DermaHelp Acne Gyógyászati Központ
Címünk: Budapest XIII. ker., Katona J. u. 22. V/1.
Telefon: +36 1/349-24-79
Mobil: +36 20/22-33-805
E-mail: info@dermahelp.hu
Nyitó oldal | Akciók | Kezelések | Árlista | Blog | Galéria | Kapcsolat
Pattanás | Heg | Tág pórus, mitesszer | Újdonságok | Szülőknek
Copyright DermaHelp Minden jog fenntartva.
Web: Akkord 2000 Reklámstúdió Kft.
DermaHelp