DermaHelp
DermaHelp
DermaHelp Acne Gyógyászati Központ
Címünk: Budapest XIII. ker., Katona J. u. 22. V/1.
Telefon: +36 1/349-24-79
Mobil: +36 20/22-33-805

 


Hogyan lehet a pattanásokat hatékonyan gyógyszerek nélkül eltüntetni?


 

A DermaHelp Acnegyógyászati Központ által kifejlesztett pattanáskezelő program megalkotásakor különösen fontos szempont volt, hogy olyan terápiát alkalmazzon, mely mentes a káros  mellékhatástól, minimális kontraindikáció jellemezze, érvényesüljenek a legújabb tudományos eredmények és kiemelkedő hatékonysággal bírjon.

 

 

A DermaHelp Acne Gyógyászati Központ hatékonyságának középpontjában az okkutatáson alapuló kezelési módszerek  egyedülálló kombinációja áll.

 

A legújabb orvosi tanulmányok alapján az acne (pattanás) egy multifaktoriális (több tényező hatására létrejövő) kórkép, melynek az egyedi gyulladásos természetét kezdik hangsúlyozni. Így nem szabad figyelmen kívül hagyni a genetikai hátteret,  hormonháztartást, táplálkozási szokásokat, általános egészségügyi állapotot stb. 

 

A DermaHelp Acne Gyógyászati Központ pattanáskezelő terápiájának első lépése: feltárni a vélt okokat. Ehhez segítséget nyújt az anemnesis, mely koncentráltan olyan kérdéssorozatot tartalmaz, mely segítséget nyújt a pattanások okának felkutatásához.

 

Amennyiben szakorvosi vizsgálatok által valószínűséget nyer, hogy a pattanásokat egy alapbetegség okozza, feltétlenül szükséges azt is kezelni az egyéb pattanáskezelő terápiás módszerek mellett.

 

 

Mivel a bőr állapotát alapvetően befolyásolja a táplálék minősége, így fontos szempont, hogy a gyógykezelés kiegészítse az esetleges táplákozási hiányosságokat, és felhívja a figyelmet az egészséges életmód bőrre gyakorolt hatására.

 

 

A pattanáskezelés nélkülözhetetlen eleme a hatékony külsődlegesen alkalmazott készítmények kiválasztása. A DermaHelp Acne Gyógyászati Központ márkafüggetlen módon válogatja meg a használatba venni kívánt termékeket, melyeket alapos tesztelésnek vet alá, mielőtt a pácienseknek ajánlaná.

 

 

A DermaHelp Acne Gyógyászati Központ kiemelekdő hatékonysága a pattanáskezelés technológiájában rejlik. A fényterápiás kezelések lehetővé teszik, hogy mellékhatásoktól mentesen eredményesen lehessen kezelni a pattanásos bőrt.

 

 

 

 

 

 

 

 

ClearLight pattanás kezelés:

 

 

A ClearLight Acne a Selective Photo Clearing (SPC™) technológiát használja, mely az optimális 405-420nm szűk hullámhossz-tartományú ibolya/kék fény segítségével gyorsan és könnyedén pusztítja el a bőrben levő Propionibacterium acnes (p .acnes) baktériumokat.

 

A fényforrás látható fényt sugároz az ibolya-kék tartományban 50-200 mW/cm2 intenzitással.

 

A aknék fényterápiája azon alapul, hogy a propionibacterieum acnes (P. acnes), a faggyúmirigyekben található baktérium természetes anyagcserefolyamatai révén porfirineket termel. Ezen vegyületek megfelelő hullámhosszú, kék/ibolya látható fénytartományba eső fénnyel való besugárzása kémiai reakciókat indít el, melyek során triplett oxigén képződik, amely képes elpusztítani a baktériumokat. A reakció a másodperc néhány ezredrésze alatt lezajlik és a baktériumra korlátozódik, azaz nincs közvetlen kihatással a környező szövetre.
 

 

 

 

 

Miért érdemes a ClearLight Akne Fototerápiát választani?  • Innovatív új technológia: az egyedülálló fényalapú Selective PhotoClearing (SPC™) technológia precízen pusztítja a pattanásokért felelőssé tehető baktériumokat.
  • Fájdalommentes
  • 3-szor gyorsabb mint a hagyományos akneterápiák: korai látható eredmények, a kezelések időigénye akár harmadannyi, mint a hagyományos helyi vagy szájon át adott kezelések esetén.
  • Egyszerű, gyors kezelés bőrirritáció vagy fényérzékenység nélkül
  • A ClearLight® szelektív fénye biztonságosan és pontosan hatol be a bőrbe és elpusztítja az aknebaktériumokat anélkül, hogy a szöveteket roncsolná. A ClearLight kiemelkedő biztonsága is megkülönbözteti a (korábban a szőreltávolításban használt) rövid impulzusokban adott nem szelektív fénysugár-kezeléstől (IPL), mely pigmentációs változásokhoz, égési sérülésekhez, valamint férfi páciensek esetében nem kívánt arcszőrzet-vesztéshez vezethet.
  • Az első olyan orvosi készülék, amelyet az FDA jóváhagyott mint biztonságos és hatásos terápia a gyulladásos aknék kezelésében.
  • Számtalan nemzetközi klinikai kísérlet eredményei és öt kontinens több ezer páciensének tapasztalatai támasztják alá.
  • Az egyetlen akne fototerápiás rendszer amelyet a világ vezető kutatói és orvosai is elismernek.
  • A test bármely területén alkalmazható, úgymint arcon, háton, mellkason és az áll alatti érzékeny területen. Kettős fejének köszönhetően a kezelési idő mindössze 15 perc.

 

 

 

 
DermaHelp Acne Gyógyászati Központ
Címünk: Budapest XIII. ker., Katona J. u. 22. V/1.
Telefon: +36 1/349-24-79
Mobil: +36 20/22-33-805
E-mail: info@dermahelp.hu
Nyitó oldal | Akciók | Kezelések | Árlista | Blog | Galéria | Kapcsolat
Pattanás | Heg | Tág pórus, mitesszer | Újdonságok | Szülőknek
Copyright DermaHelp Minden jog fenntartva.
Web: Akkord 2000 Reklámstúdió Kft.
DermaHelp