Serdülőkori pattanások ellen keresel hatásos módszert?

   

  Az utálatos és csúnya pattanások mindig a legrosszabbkor jönnek elő. Stresszelsz miatta, és ettől csak rosszabb lesz. A pattanások, mitesszerek, aknék okai tizenéves korban a lányoknál is és a fiúknál is a hormonális változások, a gyulladások, és a felülfertőződés.

  A házilagos pattanás elleni tippek többsége nem működik

  A legtöbb módszer, amit találsz a neten vagy hatástalan, vagy még ártalmas is lehet. Gondolj bele: ha létezne akár egy működő otthoni módszer akkor mindenki alapból azt használná! Sajnos azonban nincs.

  Biztonságos gyógyulás – módszer a tinédzserkori pattanás ellen

  Mit szólnál egy olyan pattanás elleni kúrához, ami nem fáj, nem is érünk hozzá az arcodhoz, mégis elmulasztja a pattanásaidat és csökkenti a gyulladást? 

  Pattanások nélkül az élet sokkal lazább!

  Többé nem kell majd szoronganod a külsőd miatt, hiszen nem csak az arcon található pattanásokat kezelhetjük, hanem a vállon és háton – sőt, megsúgom, még fenéken megjelenőket is! Zárt, egyszemélyes kezelőnkben nem kell szégyellned magad.

  Tudjuk, hogy utálsz kozmetikushoz, orvoshoz járni – a fiúk főleg!

  Ne matasson senki az arcodon! A nyomkodás, a gyógyszerszagú törölgetés és a szurkálás rémes. Sokat kínlódtál már vele, azonban a pattanások mindig makacsul visszatértek. Randi, verseny, vizsga - egy kicsit is izgulsz, máris a bőrödön jön ki az egész, és úgy érzed, mások csak pattanásaidat látják és nem téged. Borzasztóan zavaró, de van rá megoldás.

  Pattanás kezelés, akné kezelés, pattanás lézer, clearlight

  Próbáld ki a pattanást megelőző fájdalommentes ClearLight kezelésünket!

  Nagyobb kivizsgálásra nem kell készülnöd, hiszen a serdülőkori pattanások oka hormonális. A lényeg az, hogy megtapasztald, hogy a te bőröd miképpen reagál a kezelésre.

  Pattanás kezelés, akné kezelés, pattanás lézer, clearlight

  A pattanás elleni kezelés nálunk így történik:

  Lefekszel egy kényelmes kezelőszékbe, és megtisztítjuk a bőrödet, vigyázva, hogy ne okozzunk fájdalmat a pattanásaid miatt. Az arcod, vagy a kezelendő felület fölé helyezünk egy nagy készüléket, melyből a speciális ibolyaszínű fény fogja a pattanásos bőrödet megvilágítani.

  A kezelés mindössze 15 percig tart. Közben szunyókálhatsz egyet vagy akár zenét is hallgathatsz! Az akné elleni kezelés közben kellemes meleget érzel, utána pedig nem marad látható nyom, bárhová mehetsz.

   

  Gyógyszermentes, fájdalommentes, akné elleni kúra

  Mellékhatások nélküli lézeres kezeléseink hatására a serdülőkori pattanások elmúlhatnak és akár a későbbiekben is ritkábban jöhetnek elő. Velünk könnyebben átvészelheted a pattanásos időszakodat.