"Az ördög a belekben lakozik" - Hippokratesz


  Az utóbbi évtizedben hatalmas szerepe lett az egészségtudatosságnak, az egészséges táplálkozásnak és az életmódváltásoknak. Csodadiéták járják körbe a világot pillanatok alatt, mindenki esküszik valamilyen "étrendre". Sokszor légbőlkapott és megalapozatlan diéták ezek. 

  Ennek a tendenciának egyik pozitív hozadéka az lett, hogy az orvosdiagnosztika eszköztára bővült és szélesedett, így már az ,,átlagember,, számára is hozzáférhetővé váltak precíz, szenzitív diagnosztikai eszközök, melyekkel az egyénre szabott étrend valóban az lesz, ami, csak ránk és testünkre jellemző.

  Ilyen hiteles és szenzitív az a vérből vizsgáló intolerancia teszt, mellyel dolgozunk. 

  Pattanás kezelés, akné kezelés, pattanás lézer, clearlight

  Táplálékunk jelentős hatással van a szervezetünkre, ez alapvetően köztudott. De az, hogy az emberek többségének a bélrendszere károsodott, a bélbolyhok sérültek, ezáltal a bevitt táplálék feldolgozási folyamata károsodik, ezt már kevesebben tudják.

  Mi okozhatja ezt? 

  Stressz, instant ételek, junk food, emésztési gondok, gyógyszeres kezelés, antibiotikumok, vírusfertőzések, bakteriális fertőzések, mozgásszegény életmód, csökkent vitaminbevitel, vashiány, stb... 

  Az elfogyasztott táplálék fehérje tartalma, a károsodott bélfalon átjutva jelentős problémákat okoz. A szervezet Immunglobulin G termelésbe kezd. Ez az IgG. kapcsolódva az emésztetlen fehérjével, tüneteket okoz, kellemetlen, de jól beazonosítható tüneteket.  

  Puffadás, hasi diszkomfort érzés, hasi görcsök, székletzavarok, nyákosodás, migrén, bélfájdalom, IBS, menstruációs zavarok, endometriózis, PCOsy, stb... és természetesen bőrproblémák. 

  A bőrünk tükrözi bélrendszerünk és emésztésünk állapotát. 

   

  A bél tisztán tartása, regenerálása, káros életmódbeli, táplálkozási szokásaink felismerése és ezek megváltoztatása nélkülözhetetlen bőrünk gyógyulásához.

   

   

  Kérje tanácsadónk segítségét!