Ne csüggedj, heg ellen van megoldás!


  Az általunk használt módszerekkel nem esel ki a megszokott kerékvágásból, nem kerül kötés a fejedre, nem szabunk át.
  Bár, a kezelés végeredménye nem olyan gyors, mint drasztikus társai, de azt garantálom, hogy minden egyes kezelés után elégedett leszel az addig elért eredménnyel. A kúra ideje alatt bátran dolgozhatsz, járhatsz suliba, szórakozni, nem kell semmiről lemondanod még egy napra sem!

  Pattanás kezelés, akné kezelés, pattanás lézer, clearlight

  Heg kezelése nem csak pattanás után!

  • pattanás után maradt hegek
  • bárányhimlő után maradt hegek
  • égési sérülés után maradt hegek
  • műtét, plasztikai műtét után maradt hegek
  • balesetből származó hegek

   

  Az általunk használt módszerekkel nem esel ki a megszokott kerékvágásból, nem kerül kötés a fejedre, nem szabunk át.
  Bár, a kezelés végeredménye nem olyan gyors, mint drasztikus társai, de azt garantálom, hogy minden egyes kezelés után elégedett leszel az addig elért eredménnyel. A kúra ideje alatt bátran dolgozhatsz, járhatsz suliba, szórakozni, nem kell semmiről lemondanod még egy napra sem!  Módszereink közé tartoznak:

  • Soft lézer
   a "csodafegyver"
  Ez azért lesz jó Neked, mert belülről a saját bőröd kezdi el visszaépíteni az egészséges, hegmentes szövetet. Nem fecskendezünk be semmiféle idegen anyagot, mert az előbb vagy utóbb úgy is leépül, eltakarítja a szervezeted, hiszen az csak egy idegen anyag a számára. Nem fecskendezünk a bőrödbe vért sem, mert nem akarunk további kínszenvedésnek kitenni.

  Bővebben...


  • Mezopen
  A mezopen kezelés valóban a "durvább" beavatkozások közé sorolható, de kellő szakértelmmel és hozzáértéssel kimagasló eredményeket lehet elérni.

  A mezopen eljárásnál kiemelkedő fontosságot kap a higiénia!
  Mivel a bőrt (steril) tűkkel szurkáljuk, elengethetetlen a megfelelő fertőtlenítése a bőrnek, a steril gumikesztyű és eszközök használata.

  A mezopen kezelés fájdalommentességét érzéstelenítő krémmel érjük el.
  Bár ez a kezelés hosszát 20-30 perccel meghosszabbítja, de megéri ráfordítani az időt, hiszen érzéstelenítés nélkül nagyon nagy fájdalom tapasztalható.

  A mezopen eljárás nagyszerűsége abban rejlik, hogy a tűk által ejtett microsérüléseken keresztül orvosi tisztaságú hatoanyagot lehet bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe. Így egyrészt érvényesül az úgynevezett kollagén indukciós terápia, másrészt az aktív hatóanyaggal fókuszáltan vagyunk képesek hatni a bőrproblémára.


  • Hegkezelő bőrcsiszolás - microdermabrasio -
   A bőr újjáépülését mechanikai ingerkiváltással is inspiráljuk.
  Ez azt jelenti érthető nyelven, hogy a bőröd felszínét egy speciális dörzsölő készülék segítségével lecsiszoljuk, igen hasonlóképp, akár egy csiszológép. De ne ijedj meg, nem fájdalmas a kezelés. Amikor a bőröd érzi, hogy hiányzik egy "darab" belőle -akár mint egy sebnél-, a normál megújuláshoz képest gyorsabban próbálja pótolni az elveszett réteget. Ezáltal új, egyenletesebb, frissebb, feszesebb bőr keletkezik a sérülés helyén.
  • Savas hámlasztás
   Lényege szinte megegyezik a csiszoláséval,
  csak az eljárás különbözik. A savak lemarják a fölső bőrréteget, így okozva sérülést és késztetést arra, hogy megújuljon a bőr és egészségessé válljon. Te döntheted el, hogy melyik eljárás szimpatikusabb, persze maximálian segítünk szakértelmünkkel a döntésben.

  • Hatóanyagok bőrbe juttatása
   Bizonyos anyagok serkentik a sebgyógyulást, a bőr újjáépülését.
  Minél hatásosabb és gyorsabb erdményt szeretnénk elérni, annál inkább érdemes a kezeléseket kombinálni. Ezért nagyon fontos, extra hatóanyagot is kapjon a bőr. Különböző eljárásokkal oda tudjuk bejuttatni a hatóanyagokat, ahol a bőr tényleg hasznosítani is tudja, ez pedig a bőrfelszín alatt van. Az Ultrahang ismerős lehet a gyógyászatból, a mai napig közkedvelt hatóanyagbeviteli lehetőség a gyógyításban. Thermokezelés is a lehetőségek között szerepel, ennek előnye, hogy a bőrben lébvő kis reket is megtornáztatjuk, előnyös ez annak, aki hajlamos a rozaceára. Fontos tehát, hogy a bőrbe serkentő hatóanyagok is kerüljenek a kezelések során és természetesen otthon is segíthetjük ezzel a regenerációt.

  • Hidratáció
   A hegkezelések legrosszabb mellékhatása, hogy a bőr veszít a hidratációjából, azaz kiszárad a legfelő réteg. Emiatt húzódik, feszül a bőrünk, kellemetlen érzetű lesz. Érdemes a kúra alatt kiemelkedő szerepet szánni a víz visszapótlására, hogy ezek a tünetek megszűnjenek. Közkedvelt ellenszer pl. a hyaluronsav, de létezik számos egyéb lehetőség mind a kezelés alatt, mind az otthoni ápolásban, amivel kiküszöbölhetjük a kiszáradás érzetét.
  • Belső segítségnyújtás
   Ma már belülről is tudjuk bőrünket segíteni a munkában, hogy ismét hegmentes arc köszönjön vissza ránk a tükörből. Léteznek különböző kapszulák, tabletták, folyadékok, amivel kívülről tudjuk pótolni azokat a fehérjéket, amiből az évek múlásával egyre kevesebb lesz. Biztosan mindenki hallott már a kollagénről, igen, már tabletta formájában is pótolható a szervezetbe.
  • Otthoni hegkezelés
  Otthoni kezelés hegek ellen a DermaHelp webshopból