Pattanás ellen, akne ellen hatékony módszert keresel?


  Ha belefáradtál már a bizonytalanságba, az időről-időre fellángoló pattanásaidba, akkor neked már nem a divatos csodaszerek egyike kell, hanem egy olyan megoldás ami NÁLAD működik. 

  A hozzánk fordulók többsége több kozmetikát és bőrgyógyászatot is megjárt már

  A pattanás megszüntetését sokan ígérik, pattanás elleni szerekkel tele a drogéria és a patika. Sajnos mellékhatások nélküli, tartós eredményt, sima, kitisztult, nyugodt és szép bőrt nehéz  elérni. A hozzánk járó páciensek pár kezelés után szinte kivirultak.  Pattanás kezelés, akné kezelés, pattanás lézer, clearlight

  Kérj oki kutatáson alapuló komplex konzultációt, hogy örökre búcsút mondhass a pattanásoknak!

  Mit tartalmaz?

  - a probléma és az előzmények részletes kikérdezése

  - a bőrtünetek lehetséges okainak feltárása- a bőr állapotfelmérése

  - 5 szintű terápiás terv  és a pattanás elleni lehetőségek megbeszélése

  - szakorvosi kivizsgálásokra javallat

  - táplálkozási és bőrápolási tanácsadás

  Szánj magadra 60-90 percet, hogy megszabadulhass a makacs és fájdalmas pattanásaidtól és talán azt is megtudd, mit kell tenned, hogy ne bukkanjanak újra elő!

  A konzultáció ára 14.900 Ft

  Sajnos a visszatérő pattanások, makacs aknék az egész életet megnehezítik

  A pattanások gátlásokat, lelki sebeket, kapcsolati problémákat is okoznak. Mi itt hiszünk az elfogadásban és nincs reménytelen helyzet! 

  Egyéni, természetes út a pattanásos bőr javítására

  Mi az őszinteség hívei vagyunk, nem reklámozunk csodákat, nem gyógyulnak itt celebek és nem fotoshoppoljuk a képeinket. Azt tudjuk, hogy minden ember egyedi, így egyedi  módszereket alkalmazunk a pattanások ellen. A hozzánk fordulók hamar látnak eredményeket és újra visszatér az életkedvük és az önbizamuk is megerősödik. 

  Az aknék okát kell megtalálni, akkor a tünet végleg eltűnhet

  A pattanások oka sokszor hormonális, vagy esetleg egyéb belső szervi problémából ered. Gyakori a tesztoszteron hormonok okozta pattanásos bőr, vagy éppen az idegesség váltja ki a bőrtüneteket. Mindezt csak egy alapos, másfél órás állapotfelmérésen tudjuk kideríteni, ahol néha szokatlannak tűnő kérdések is elhangzanak. 

  Mi a holisztikus szemléletben hiszünk

  A legmodernebb lézerkezelés sem nyújthat végleges eredményt, ha csak a felületet, a tüneteket kezeljük. A jól-léted a fontos, amibe a pattanásmentes bőr ugyanúgy beletartozik, mint bármi más. Így az állapotfelmérés során olyan területeket is nézünk, olyan területekről is kérdezünk, ami a bőrrel csak közvetett kapcsolatban áll, hiszen a bőr a testünk legnagyobb szerve, az egész testi és lelki állapotunk vetül ki rá. 

  Ha valami mást, Hozzád közelebb  álló dolgot keresel a pattanásos bőröd rendbehozására, mint fájdalmas “bőrtisztító kúrákat” fertőtlenítőszagú, vagy maró savas maszkokat, mellékhatásokkal járó gyógyszereket, akkor beszéljünk!